cek mek kelate.

okay yelah perasan je i. bukan. i bukan cek mek kelate. i cek mek serdang XD

teringat pula dulu i selalu lukis gambar rumah idaman i kat dlm paint haha.

Balik kampung. balik mana? kelantan. yelah, both of my parents are kelantanese nak p mana lagi kan? heee. i have to sit in the car for 7 hours until my not-so-hot-than-your-butt pun boleh jadi HOT than nadia's butt woooooo XD

For god's sake i am so lazy to type right now. so let just the pictures and the captions babble it,

1st Day. Tuesday.
Cousin's wedding. Kak Muni. Congrats.



okay get ready to meet abg2 handsome at the kenduri hahhh ;D

  eh, mintak restu dulu ;P

 lepas jumpa terus sumbat sumi dlm mulut. tak cover ayu dah.
.( i dont know what it's called but i call it sumi)
okay done. bawak lari bakul pengantin buat kenangan.
kan dah kantoi dgn cameraman. nk cover, buat2 amek gambar dgn bakul tu.

 
tp tetap bwk balik dgn bangganya. heee ;D 
p/s: tuan rumah yg bagi.

2nd Day. Wed.
No kenduri. just walked around the kampung and my mom brought me to see her friend who suffer from breast cancer. It's so sad. I'm praying the best for her ;') and after that, went to Ayah Din's house. B sibuk buat photoshoot kat situ. hehe. Kakak dia pun act sama saja.

alaaaa rosak gambar i. Mok Usu ni! hehh

3rd Day. Thurs,
Errrr kak Ti's wedding. took a looooot of pictures. but the thing is that we took only our pictures, not the bride. and buat kerja gila main2 dlm bilik pengantin hehe. harap maaf. kepala tgh gila time tu. u'll wonder where's the bride. because the 'up there' wedding i didn't also take any picture of the bride. only my sis did.


 alahai minah ni cover cun pulak.

 
 
nak amik gambar cik ha, i pulak yg pegi letak muka kat camera tu. 
mmg lah.

let me show you the colgate commercial. 
i mean the rejected one.

cik an tak nak amik gambar berdiri sbb nnt obvious sgt kan cik an? haha ;D
4th Day. Fri.
okay balik, dah balik. balik lah. "baca Al-Fatihah dulu semua anak2 ibu," .



natasha
i hate to say goodbye.

3 comments:

It's Nadya said...

eleh... sblm balik kg ari tu kata bosan balik kg.. wawawa...

now i sgt bosan dh kat kg.. sbb suma dh balik ke rumah masing2... i tak sbr nak balik kuantan... i dh lama tak date ngan my bf kat secondlife ni.. hahahahha

twinkle twinkle said...

comel :D

Natasha Alia said...

kak uti: before lain lah kan ;D heee kirim slam je la kat bf tu. ckp cousin paling comel kirim slm syg haha

faqiha: haha thanks qiha ;)